下午4:41



火山雅思 原动动雅思 微

信ddysielts

Passage 19

Bondi Beach

In the early 1800s swimming at Sydney's beaches was a controversial pastime. Convicts were forbidden from bathing in Sydney Harbour because of "the dangers of sharks and stingrays, and for reasons of decorum." By th 1830's sea bathing was a popular activity despite being officially banned between 9.00am and .00pm.

During the 1900s these restrictive attitudes began to relax and the beach became associated with health, leisure and democracy —a playground everyone could enjoy equally.

A popular spot



swimming at Sydney's beaches was a controversial pastime.



Sydney Harbour because they were dangerous to public.





Keywords: Criminals

- 原文: 对应正文第2段 Convicts were forbidden from bathing in Sydney Harbour because of "the dangers of sharks and stingrays, and for reasons of decorum."
- 翻译: 由于"鲨鱼和刺魟的威胁,以及不太端庄得体等等"原因,罪犯们被禁止在悉尼港进行



The Government bought back Bondi beach from O'Brien to make it open to public.



解析

Keywords: Government, O'Brien

原文: 对应正文第3段 As the beach became increasingly popular, O'Brien threatened to stop public beach access. However, the Municipal Council believed that the Government needed to intervene to make the beach a public reserve. It was not until June 9, 1882, that the Government acted

















Club"在1907年成立。

解析: 注意: official=formally; originated=first,







YES

А



文说hundreds of people进水,救起来300 人。虽然没有提淹死多少,但如果你了解



Question 8

8/10

人。虽然没有提淹死多少,但如果你了解 媒体对重大事件报道的态度和口吻,可以 猜想还是有不小的伤亡的。媒体的角度 是:"这件事死没死人,死了多少人我就不 提了,大家也不要太关心了(非要逼问, 我可以说失踪多少人)。但要强调的是, 英雄们救了整整300人啊。"但仅从原文来 看,没有正面直接提及是否有人死亡和具 体人数,选择NG没有问题。答案:NG1

Question 9

9/10

Shark nets are very effective in protecting swimmers.





解析

Keywords: Shark nets

- 原文: 对应正文倒数第2段 Since 1937, <u>not one</u> <u>person has died</u> from a shark attack at Bondi...but the <u>first line</u> of defence for many decades has been shark nets.





- 原文: 对应正文第17段 The nets, however, are not intended to form a complete barrier, and sharks can still get through.
- 翻译: 其实用防鲨网的目的并不是为了形成一个 完整的屏障, 鲨鱼还是可以穿过来的。
- 解析: 对应: pass through=get through; 但no和 can still形成反义。答案: NO (F1)