无服务 裦

Passage 29

火山雅思 原动动雅思 微信ddysielts

E-book

Α

Reading on paper is so much a part of our lives that it is hard to imagine anything could ever replace inky marks on shredded trees. Since Johannes Gutenberg invented an economical way to make movable metal type in the 15th century, making it possible to produce reading matter quickly, comparatively cheaply and in large quantities, the printed word has proved amazingly resilient. So how could anyone believe that sales of electronic books will equal those of paper books within a decade or so? First, it is worth remembering that paper is only the latest in a long line of reading "technologies"























无服务 🗢		下午2	:26	•	
<		解析	答题		
	Que	estion 6		6/8	
I	Question 7				
	Paragraph G				
Ĺ	A Milestones in reading "technology" evolution				
I	B Unrestrained reading experience				
	C The success of electronic encyclopedias				
	D	Initial imaginat	ion or predict	ion	





无服务 🗢	下午2:26		•		
	解析	答题			
火山	山雅思 原动动雅思 微信ddysie	lts			
Ques	stion 8		8/8		
解析					
Keywo	rds: on the horizo "Virtual"librari				
〉 原文:	原文: 对应正文I段最后一句话(题目有误,H段 不能选出相应段意) But in a few years, as the cost of hardware continues to decline, it will be possible to set up "virtual" public libraries which will have access to the same content as the Library of Congress.				
翻译:	张 不过,要不了几年,由于硬件成本的持续 走低,建立"虚拟"公共图书馆将成为可能, 这个图书馆中的内容将会和美国国会图书 馆中的内容一模一样。				
解析:	"Virtual"libraries or 到来的虚拟图书馆	n the horizon 题意:	即将		